TEST123
It is currently Fri Dec 04, 2020 9:10 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]
Author Message
 Post subject: TOTAL CARNAGE FEST VI @ Pumpehuset d. 25/10
PostPosted: Fri Sep 27, 2013 9:18 am 
Parasit
User avatar

Joined: Mon Feb 06, 2012 10:04 pm
Posts: 75
Location: Nordlædervest
Doors: 21:00
Billetter: http://www.billetlugen.dk/musik/31261/total-carnage-fest-vi-death-metal-fri-fadoel-feat-crocell-aphyxion-defilementory/
Facebookevent: https://www.facebook.com/events/222162247939072/?fref=ts

Pumpehuset bliver forvandlet til sandt death metal-helvede, når vi d. 25. oktober præsenterer TOTAL CARNAGE FEST VI!

Denne aften får vi besøg af tre stærke death metal bands fra Danmark. Festen vil naturligvis foregå i vanlig TCF-stil med 3 timers fri fadøl.

Øverst på plakaten står århusianske Crocell, der er aktuelle med deres roste tredje album ”Come Forth Plague”. Bandet spiller op til headbanging med catchy og groovy death metal, som især får ros for den simple brutale lyd med god variation og iørefaldende melodier. GF Rock skriver om Crocell’s seneste, at bandet har ”begået et helstøbt, velspillet og flot udført dødsmetal album, som du ikke bør snyde dig selv for, om du er kæmpe fan af genren eller ej”.

Inden de tunge dødsdrenge fra Århus indtager scenen, spiller de unge ripensere i Aphyxion op til headbanging. Bandet har udgivet 2 ep’er mellem 2008-2010, der gav dem god vind i sejlene med bl.a. et show på verdens største metalfestival Wacken Open Air, samt en Europa tour. Aphyxion er igang med at lægge sidste hånd på deres debutalbum, der produceres i samarbejde med Jacob Hansen (Volbeat, Hatesphere, m.fl.) i Hansen Studios. Albummet får eftersigende et mere melodisk præg, dog uden at gå på kompromis med Aphyxions kendetegnende groovy og varierede death metal.

Første band denne oktoberaften er Defilementory fra Roskilde. Bandet har været på scenen siden 2008, men først senere i år udkommer deres debutalbum, som ifølge bandet selv byder på et mix af brutal death metal og en mere disharmonisk, atmosfærisk metal.

Glæd dig til en Total Carnage Fest med et meget varieret death metal program, der med garanti får dig til at ryste garn, hvad enten du er til brutalt, groove-baseret eller mere melodisk tråd.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of TEST Gamexe.net